agrarische bouw, stallenbouw, stal, boerderij

AGRARISCHE BOUW


WIJ BOUWEN NAAR WENS

Zeg je stallenbouw dan zeg je Bouwbedrijf Heeringa. Heeft u plannen om uw agrarische bedrijf te verbouwen of nieuwbouw te plegen? Dan is Bouwbedrijf Heeringa echt het adres waar u moet zijn voor agrarische bouw. Sinds 1973 hebben we ruim 550 ligboxstallen gerealiseerd. Daar zijn we trots op!

De taal van de boer

Je kunt pas voor iemand een stal bouwen als je weet hoe het er op de boerderij aan toegaat. De jarenlange ervaring, de kennis van de ontwikkelingen en het herkennen van de logistieke lijnen van het boerenbedrijf maakt dat Bouwbedrijf Heeringa een schat aan kennis in huis heeft. Dat komt u als klant van pas in het ontwikkelingstraject van uw agrarische bedrijf.

Stallenbouw in de praktijk

Het bouwen van een nieuwe stal is niet zomaar een project waar u aan begint. Gelukkig nemen wij voor u het werk uit handen. We kennen het boerenbedrijf, herkennen de logistieke lijnen en leren maar al te graag uw bedrijf kennen. Het uitdagende traject van de vergunningsaanvraag, de planning en de daadwerkelijke bouw pakken wij voor u op. In het hele traject van de agrarische bouw heeft u één deskundig aanspreekpunt. We houden de lijnen kort, werken alleen met eigen personeel en maken duidelijke afspraken. Dat werkt!

Heeft u plannen voor verbouw of bouw van uw agrarische bedrijfspand?
Neemt u vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?

UITGELICHTE PROJECTEN


AGRARISCHE BOUW