industriebouw - Bouwbedrijf Heeringa

INDUSTRIEBOUW


WIJ ONTZORGEN
Bij de ontwikkeling of uitbreiding van uw bedrijfspand staat Bouwbedrijf Heeringa u graag bij alle facetten terzijde. Vanaf initiatief tot het moment dat u het gebouw in gebruik neemt denken wij actief met u mee. Met oog voor detail, logistieke lijnen en kennis van de wet- en regelgeving ten aanzien van industriebouw die bij de constructie van een bedrijfspand komt kijken organiseren en realiseren wij voor u een pand.

Het begint met een kennismaking

We beginnen met een bedrijfsbezoek. Hierbij vormen wij een beeld van uw bedrijf en hoe u te werk gaat. Vanuit de aard van uw bedrijf ontwikkelen we vervolgens een idee over waar uitbreiding of vernieuwing mogelijk is. Samen met u, de opdrachtgever, sparren over de mogelijkheden kan tot verrassende ideeën leiden.

Uitgebreide ervaring met bedrijfspanden

Binnen een van tevoren afgesproken bouwtijd realiseren wij uw gebouw turn-key. Wij werken hierbij met vaste partners in grondwerk, constructiewerk en installatietechniek. De ervaring van Bouwbedrijf Heeringa is zeer uitgebreid. Eerder bouwden wij tal van bedrijfspanden, zoals productiebedrijven, magazijnen, koelhuizen, jachtbedrijven, showrooms en autobedrijven.

Wilt u vrijblijvend overleggen over de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.

 

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?

UITGELICHTE PROJECTEN


INDUSTRIEBOUW