industriebouw - Bouwbedrijf Heeringa

INDUSTRIEBOUW


HET BOUWEN OF VERBOUWEN VAN U BEDRIJFSPAND

Uw bedrijfspand: Het visitekaartje van uw onderneming! U wilt goed doordacht een pand bouwen of een bestaand gebouw aanpassen of zelfs uitbreiden. Hier komt organisatorisch veel bij kijken. U moet bij het ontwerp en de bouw op veel details letten. Bijvoorbeeld de logistieke lijnen waar u rekening mee wilt houden. Of de steeds veranderende wet- en regelgeving ten aanzien van industriebouw die bij de constructie van een bedrijfsgebouw komt kijken. Wij staan u graag bij in de ontwikkeling of uitbreiding van uw bedrijfspand.


Het begint met een kennismaking

We beginnen met een kennismaking met u. Wie bent u, wat voor onderneming heeft u, hoe gaat u te werk? We komen daarom graag bij ú over de vloer om u en uw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Vanuit al deze informatie ontwikkelen we vervolgens een idee over waar uitbreiding of vernieuwing mogelijk is. Samen met u, de opdrachtgever, sparren over de mogelijkheden kan tot verrassende ideeën leiden. Uiteindelijk komen we tot een oplossing voor het ideale bedrijfspand voor u.


U werkt, wij bouwen

Binnen een van tevoren afgesproken bouwtijd realiseren wij uw gebouw turn-key. Dit houdt in dat uw bedrijfspand sleutel klaar is en er niets meer hoeft te gebeuren. Wij werken hierbij met vaste partners in grondwerk, constructiewerk en installatietechniek. Wij ontzorgen u van A tot Z: u richt zich op uw onderneming, terwijl wij de bouw of verbouw compleet regelen.

En wilt u meer weten over onze ervaring in industriebouw? We hebben een groot aantal referenties die we u met trots laten zien. Eerder bouwden wij tal van bedrijfspanden, zoals productiebedrijven, magazijnen, koelhuizen, jachtbedrijven, showrooms en autobedrijven.

vrijblijvend overleggen over de mogelijkheden? neem direct contact op!

 

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?

UITGELICHTE PROJECTEN


INDUSTRIEBOUW