ONZE BOUWMETHODE

Wat kunt u verwachten als u uw woning, uw boerderij, uw stal of uw bedrijfspand bij Bouwbedrijf Heeringa laat bouwen of verbouwen? Het bouwtraject is in 4 fasen te verdelen.

Woningbouw

U heeft een mooie kavel naar uw zin gevonden en bent klaar voor de volgende stap: het realiseren van uw droomhuis. Nu is het zoeken naar een geschikte bouwtechnische partner om dit project mee aan te gaan.

Renovatie & onderhoud

Bouwbedrijf Heeringa werkt met een eigen onderhoudsdienst die allerhande onderhoudswerk voor onze klanten kan uitvoeren. Elk huis of bedrijfsgebouw dat goed wordt onderhouden blijft op de lange termijn kwalitatief beter.

Industriebouw

Bij de ontwikkeling of uitbreiding van uw bedrijfspand kan Bouwbedrijf Heeringa u bij alle facetten terzijde staan. Vanaf initiatief tot het moment dat u het gebouw in gebruik neemt denken wij actief met u mee.

Agrarische bouw

Bouwbedrijf Heeringa maakte jarenlang faam als stallenbouwer en beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Dat komt van pas tijdens het ontwikkelingstraject. Je kunt pas voor iemand een stal bouwen als je weet hoe het er op de boerderij aan toegaat, vinden wij.

ONZE BOUW­METHODE


VAKMANSCHAP EN KORTE LIJNEN
Kiezen voor Bouwbedrijf Heeringa betekent kiezen voor een partner die zich niet beperkt tot de daadwerkelijke realisatie van uw woning, stal, bedrijfspand of uw gewenste renovatie of verbouwing. Wij, van Bouwbedrijf Heeringa, ontzorgen u gedurende het hele traject. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons, en daarmee zorgen wij dat het eindproduct volledig aan uw verwachtingen voldoet. Wij willen onze klanten zowel technisch als esthetisch en financieel ontzorgen. Voor u als klant is dit prettig, want u schakelt slechts met één partij. Als spil in het gehele bouwproces kennen we de details van elke bouwfase.

Wat kunt u verwachten als u uw woning, uw boerderij, uw stal of uw bedrijfspand bij Bouwbedrijf Heeringa laat bouwen of verbouwen? Het bouwtraject is in 4 fasen te verdelen.

1. INITIATIEF

 

U heeft plannen om een nieuwbouwwoning of ander pand te laten bouwen? U kunt Bouwbedrijf Heeringa vanaf het prille begin bij het proces betrekken. Oog voor u als klant en een goede voorbereiding vormen de basis van de bouwmethode van Bouwbedrijf Heeringa.

Samen willen we tot het beste eindresultaat te komen. Daarom halen we eerst boven tafel wat u precies wilt en wat uw verwachtingen zijn ten aanzien van uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand, stal of boerderij. Pas dan kunnen we uw product en alle communicatie feilloos op u afstemmen. Samen met u geven we vervolgens vorm aan uw plannen.

We adviseren u bij het maken van keuzes en komen samen tot een schetsplan waar u blij mee bent. Onze eigen ontwerpafdeling maakt een 3D-ontwerp voor u dat past bij uw wensen en budget. We kunnen gezamenlijk een programma van eisen opstellen. Doordat we van het begin af aan samen optrekken kunnen we de woning, boerderij, stal of het bedrijfspand van uw dromen tot in de puntjes plannen en realiseren.

i

2. VOORBEREIDING

 

Is er overeenstemming over het schetsplan en het daarbij behorende budget? Dan starten wij de voorbereiding. Het schetsplan werken we uit tot een bouwaanvraag-tekening waarop de vereiste vergunningen worden aangevraagd. Bouwbedrijf Heeringa verzorgt graag het gehele traject, inclusief vergunningsaanvragen, voor u.

Naast deze tekening maken wij een werkomschrijving (bestek), die samen met de tekeningen de basis vormt voor het contract en de latere uitvoering. Alle benodigde gegevens, zoals de constructie, fundering, installaties, afwerking, kleurenadvies en inrichting nemen wij u uit handen. Samen met u als opdrachtgever vormen wij het bouwteam.

Bouwbedrijf Heeringa brengt een decennialange ervaring met zich mee. U kunt dus rustig ontspannen, terwijl wij de nieuwbouw van uw woning, boerderij, stal, bedrijfspand of uw verbouwing of renovatie tot in de kleinste details voorbereiden en u volledig op de hoogte houden.

3. UITVOERING

 

In overleg bepalen we wanneer uw bouwproject wordt opgeleverd. Met onze 20 vaste medewerkers bouwen wij uw project volgens een vaste tijdsplanning. Bouwbedrijf Heeringa werkt alleen met eigen mensen. De mensen die aan uw woning of bedrijfspand werken, zijn op een bepaalde manier opgeleid, kennen de Heeringa-cultuur en dragen deze ook uit. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Kunnen of mogen wij een taak niet uitvoeren? Dan werken wij met vaste werknemers van vaste partnerbedrijven, die onze werkwijze en onze kwaliteit kunnen waarborgen.

4. OPLEVEREN

 
Is uw bouwproject uitgevoerd volgens alles wat wij zijn overeengekomen? Dan leveren wij uw woning, boerderij, stal of bedrijfsgebouw aan u op. Na de oplevering staat onze onderhoudsdienst voor u klaar om in de opeenvolgende jaren een jaarlijkse servicecheck uit te voeren. Zo geniet u zo lang mogelijk van de opgeleverde kwaliteit.

Meer weten over onze bouwmethode? Of bent u overtuigd en wilt u van start? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

UITGELICHTE PROJECTEN


VAKMANSCHAP EN KORTE LIJNEN
HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?