TWEE ENERGIE NEUTRALE WONINGEN ARUM


WONINGBOUW

Bouwbedrijf Heeringa heeft de twee vrijstaande energieneutrale woningen in het nieuwbouw plan de Tille te Arum inmiddels opgeleverd. Er zijn nu nog maar 3 woningen beschikbaar! Het ontwerp, de omgevingsvergunningaanvraag en de technische uitvoering is geheel gerealiseerd door Bouwbedrijf Heeringa.

De woning heeft de volgende indeling op de begane grond: entree met de trap naar de verdieping, toilet, meterkast, woonkamer met (open) keuken, bijkeuken met installatie en een berging. Op de verdieping: een overloop, een badkamer en drie slaapkamers. De begane grond zal worden uitgevoerd volgens de traditionele bouwmethode en de verdieping volgen de houtskeletbouwmethode. De wanden, spanten, houten binnenkozijnen en zoldervloer worden op onze eigen tekenkamer ontworpen en in onze eigen werkplaats onder ideale omstandigheden geprefabriceerd.

Energiezuinige woning

Zonnepanelen, een zonneboiler met collectoren en een pelletketel zorgen voor de verwarming, warmwatervoorziening en voor een gedeelte van het elektrisch verbruik. Dit in combinatie met een goede isolatieschil en  luchtdicht bouwen zorgt voor een energiezuinige woning.

Materialen en kleuren.

Materialen en kleuren: gevelsteen: rood/bruin
dakbedekking: gebakken dakpannen, donker
kozijnen: kunststof, wit
ramen en deuren: kunststof, antraciet
goten en boeidelen: kunststof