RENOVATIE & ONDERHOUD


ONZE EIGEN ONDERHOUDSDIENST

Renovatie

Uw huidige woning is toe aan een opknapbeurt. Of u wilt renoveren maar ook uitbreiden. Een woning in haar oude glorie herstellen is prachtig werk! Zoekt u een partij die voor u het werk uit handen kan nemen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Renovatie van woningen of boerderijen, ons hart gaat er sneller van kloppen. En gelukkig hebben wij al heel wat panden opgeknapt waarbij onze timmerwerkplaats volop wordt gebruikt: we maken authentieke kozijnen, ramen en deuren met profielen uit vroegere tijden maar met de kwaliteit van nu.

Duurzaam energie neutraal wonen geschikt voor bestaande woningen

U hoeft niet te kiezen tussen de ruimtelijke opzet en de authentieke ambiance van een ouder huis en de lage energiekosten van een nieuwbouwwoning. U kunt een ouder huis nu energie neutraal maken, net zoals een nieuwbouwhuis.
Klik hier voor meer informatie over het energie neutraal maken van uw huidige woning.

Onderhoud

Uw huis of bedrijfspand heeft onderhoud nodig. Een schilderbeurt, periodiek een woningcheck op bouwkundige aandachtspunten of een controle van het installatiewerk: Bel ons en onze servicemonteur rijdt bij u langs! Bouwbedrijf Heeringa werkt met een eigen onderhoudsdienst die allerhande onderhoudswerk voor u uit kan voeren.

Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van renovatie en onderhoud!

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?

UITGELICHTE PROJECTEN


RENOVATIE & ONDERHOUD