Woningbouw - Bouwbedrijf Heeringa

WONINGBOUW


BOUW UW DROOMHUIS
U heeft een mooie kavel gevonden en bent klaar voor de volgende stap: het realiseren van uw droomhuis. Nu is het zoeken naar een geschikte bouwtechnische partner om dit project mee aan te gaan. Of u nu een voorkeur heeft voor traditioneel, houtskelet of een mix van beide bouwsystemen, Bouwbedrijf Heeringa is erin thuis. We bouwen ook in prefab betonelementen.

Uw wensen vertaald naar nieuwbouw

Wat voor ons belangrijk is zijn uw wensen. Vaste maten en modellen kennen wij niet. Uw nieuwbouwwoning moet bij ú passen, niet andersom. Misschien wenst u wel een woning die op aardwarmte of op zonne-energie wordt opgewarmd. Bouwbedrijf Heeringa heeft ruim ervaring met alle moderne verwarmings- en ventilatiemethodes en deelt deze kennis graag met u.  De bouw van uw droomhuis uit handen geven vraagt om vertrouwen. Dat begrijpen wij bij Bouwbedrijf Heeringa. Daarom investeren wij in communicatie, zodat ons onderling contact gedurende het gehele traject prettig voelt.

Kennismakingsgesprek

Bent u klaar voor een stap in de richting van uw droomwoning? Bel of mail Bouwbedrijf Heeringa dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

COMFORTABEL WONEN ZONDER ENERGIEKOSTEN


Comfortabel wonen

Geen energiekosten. Wie wil dat nou niet? Het zal u misschien verbazen, maar energieneutraal wonen is niet alleen mogelijk voor een nieuwbouwwoning. Ook uw bestaande woning kan een energierekening van NUL opleveren.

Wist u dat in 2050 heel nederland energieneutraal moet zijn? Neem nu al een voorsprong!

Wat is energieneutraal wonen?

Een energie neutrale woning wekt evenveel energie op als het verbruikt en heeft het hoogst haalbrae A++ energielabel. Steeds meer nieuwbouwwoningen worden energieneutraal gebouwd, maar ook als u een oudere woning heeft is het goed mogelijk om te wonen met zeer lage of zelfs helemaal geen energiekosten. Tegenwoordig worden deze huizen ook wel nul-op-de-meter woningen genoemd.

Voordelen

De voordelen op een rijtje:

  • een goed geïsoleerde woning heeft een gezond klimaat
  • Een energie neutrale woning draagt bij aan ons milieu
  • u verdient uw investering snel terug
  • Onze overheid verstrekt aantrekkelijke subsidies
  • Uw woning stijgt in waarde

Energie 0

De techniek heeft zich enorm ontwikkeld. Uw energierekening op nul krijgen, bereikt u als uw huis wordt voorzien van een hoogwaardige isolatieschil in combinatie met moderne installatietechniek. Het doel is qua energie nul op de meter te realiseren, met behoud van alle comfort.

Kijk op www.geenenergiekosten.nl en laat u informeren over het besparen van energiekosten.

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?

UITGELICHTE PROJECTEN


WONINGBOUW

www.geenenergiekosten.nl

Kijk op www.geenenergiekosten.nl voor onze energiezuinige/neutrale projecten en meer informatie.


FINANCIERING


De Rabobank geeft aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor de nieuwbouw en verbouw van uw woning. Klik op onderstaande links voor meer informatie.

FSC® KEURMERK


Bouwbedrijf Heeringa is een gecertificeerd FSC®-bedrijf. Dit betekent dat de houtproducten die gebruikt gaan worden bijdragen aan verantwoord bosbeheer. Wij zijn gecertificeerd onder nummer SCS-COC-000652-ACM