Woningbouw - Bouwbedrijf Heeringa

WONINGBOUW


BOUW UW DROOMHUIS!

Uw eigen huis bouwen, daar droomt u van. Een woning helemaal naar uw eigen smaak en wensen. U heeft een mooie kavel gevonden en bent klaar voor de volgende stap: Het realiseren van uw droomhuis. Bouwbedrijf Heeringa wordt graag uw partner in de bouw van uw woning. Want wat heerlijk: Wij ontzorgen het gehele bouwtraject van A tot Z! Uw woningbouw wensen, onze expertise!

Uw wensen vertaald naar nieuwbouw

Wat voor ons belangrijk is zijn uw wensen. Vaste maten en modellen kennen wij niet. Uw nieuwbouwwoning moet bij ú passen, niet andersom. Een duurzame energie neutrale woning is uw droom? Wij hebben de kennis in huis om deze droom waar te maken. Heeft u voorkeur voor een bouwtechniek? Traditioneel, houtskelet of een mix van beide bouwsystemen? Bouwbedrijf Heeringa is erin thuis. We bouwen ook in prefab betonelementen als dat nodig is. Heeft u behoefte aan een betrouwbare partner in woningbouw? Wij werken hard aan het vertrouwen, door te investeren in communicatie en het ontzorgen in het hele bouwtraject.

Kennismakingsgesprek

Bent u klaar voor een stap in de richting van uw droomwoning? Neem contact op met Bouwbedrijf Heeringa voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

COMFORTABEL WONEN ZONDER ENERGIEKOSTEN


Comfortabel wonen

Geen energiekosten. Wie wil dat nou niet? Het zal u misschien verbazen, maar energieneutraal wonen is niet alleen mogelijk voor een nieuwbouwwoning. Ook uw bestaande woning kan een energierekening van NUL opleveren.

Wist u dat in 2050 heel nederland energieneutraal moet zijn? Neem nu al een voorsprong!

Wat is energieneutraal wonen?

Een energie neutrale woning wekt evenveel energie op als het verbruikt en heeft het hoogst haalbrae A++ energielabel. Steeds meer nieuwbouwwoningen worden energieneutraal gebouwd, maar ook als u een oudere woning heeft is het goed mogelijk om te wonen met zeer lage of zelfs helemaal geen energiekosten. Tegenwoordig worden deze huizen ook wel nul-op-de-meter woningen genoemd.

Voordelen

De voordelen op een rijtje:

  • een goed geïsoleerde woning heeft een gezond klimaat
  • Een energie neutrale woning draagt bij aan ons milieu
  • u verdient uw investering snel terug
  • Onze overheid verstrekt aantrekkelijke subsidies
  • Uw woning stijgt in waarde

Energie 0

De techniek heeft zich enorm ontwikkeld. Uw energierekening op nul krijgen, bereikt u als uw huis wordt voorzien van een hoogwaardige isolatieschil in combinatie met moderne installatietechniek. Het doel is qua energie nul op de meter te realiseren, met behoud van alle comfort.

Kijk op www.geenenergiekosten.nl en laat u informeren over het besparen van energiekosten.

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?

UITGELICHTE PROJECTEN


WONINGBOUW

www.geenenergiekosten.nl

Kijk op www.geenenergiekosten.nl voor onze energiezuinige/neutrale projecten en meer informatie.


FINANCIERING


De Rabobank geeft aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor de nieuwbouw en verbouw van uw woning. Klik op onderstaande links voor meer informatie.

FSC® KEURMERK


Bouwbedrijf Heeringa is een gecertificeerd FSC®-bedrijf. Dit betekent dat de houtproducten die gebruikt gaan worden bijdragen aan verantwoord bosbeheer. Wij zijn gecertificeerd onder nummer SCS-COC-000652-ACM