Woningbouw - Bouwbedrijf Heeringa

WONINGBOUW


BOUW UW DROOMHUIS
U heeft een mooie kavel gevonden en bent klaar voor de volgende stap: het realiseren van uw droomhuis. Nu is het zoeken naar een geschikte bouwtechnische partner om dit project mee aan te gaan. Of u nu een voorkeur heeft voor traditioneel, houtskelet of een mix van beide bouwsystemen, Bouwbedrijf Heeringa is erin thuis. We bouwen ook in prefab betonelementen.

Uw wensen vertaald naar nieuwbouw

Wat voor ons belangrijk is zijn uw wensen. Vaste maten en modellen kennen wij niet. Uw nieuwbouwwoning moet bij ú passen, niet andersom. Misschien wenst u wel een woning die op aardwarmte of op zonne-energie wordt opgewarmd. Bouwbedrijf Heeringa heeft ruim ervaring met alle moderne verwarmings- en ventilatiemethodes en deelt deze kennis graag met u.  De bouw van uw droomhuis uit handen geven vraagt om vertrouwen. Dat begrijpen wij bij Bouwbedrijf Heeringa. Daarom investeren wij in communicatie, zodat ons onderling contact gedurende het gehele traject prettig voelt.

Kennismakingsgesprek

Bent u klaar voor een stap in de richting van uw droomwoning? Bel of mail Bouwbedrijf Heeringa dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

UITGELICHTE PROJECTEN


WONINGBOUW
HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?