Duurzaam energie neutraal wonen


Wat doen we?

Weinig tot geen energiekosten in uw woning of bedrijfspand. Een energielabel A+++. Wie wil dat nou niet? Voor sommige mensen toekomstmuziek maar voor ons een dagelijkse praktijk. Op het gebied van energiebesparende maatregelen blinken wij uit. En dat durven we te zeggen met gepaste trots. Onze jarenlange ervaring in bouw en het bijblijven of zelfs voorop lopen in ontwikkelingen in techniek, dat is onze drijfveer en specialiteit.
Voor u als klant een grote plus!

Waarom doen we dit?

U wenst een energie neutrale woning. Wij geven u de garantie dat dat gaat lukken! In uw bestaande woning of in uw nieuwbouwwoning. Waarom wij u dit willen bieden? Om verschillende redenen:

 

  • U verdient uw investering terug.
  • En totaalplan levert een ultiem resultaat.
  • Een goed geïsoleerd huis heeft een gezonder leefklimaat.

U verdient uw investering terug

Ja, een huis energieneutraal maken vraagt om een investering, maar u verdient deze terug. Uw maandelijkse energiekosten vallen weg en uw huis levert bij een eventuele verkoop wellicht meer op. Bovendien bestaan er subsidies en gunstige financieringsvoorwaarden, die het energieneutraal maken van uw huis extra aantrekkelijk maken.

Bij Bouwbedrijf Heeringa garanderen wij (energie)kostenbesparing, zeker ook op langere termijn

Een totaalplan levert een ultiem effect

Uw energiekosten gaan pas drastisch omlaag wanneer wordt gewerkt vanuit een combinatie van moderne installatietechniek en een hoogwaardige isolatieschil. Bouwbedrijf Heeringa weet deze moderne installatietechniek te combineren met een hoogwaardige isolatieschil. Wij garanderen daarmee de constructie van uw woning voor 10 jaar.

Een voorbeeld: u wilt uw dak of muur extra isoleren. Dat levert slechts een zeer beperkt effect. Het zijn met name de aansluitingen op de oorspronkelijke constructie, die bij slechte toepassing van isolatie, problemen kunnen geven. De ‘isolatieschil’ van uw woning is dan niet volledig. En dat is nou juist zo belangrijk!
Wij helpen u graag verder om het totaalplaatje te bekijken en te verbeteren.

Een goed geïsoleerd huis heeft een gezonder leefklimaat

Wanneer een huis optimaal is geïsoleerd, is de lucht binnenshuis droger. Is de isolatie niet optimaal of slecht aangebracht, dan ontstaan ‘koudebruggen’. Die maken de lucht die u binnenshuis inademt ongezond.

Geschikt voor bestaande woningen!

U hoeft niet te kiezen tussen de ruimtelijke opzet en de authentieke ambiance van een ouder huis en de lage energiekosten van een nieuwbouwwoning. U kunt een ouder huis nu energieneutraal maken, net zoals een nieuwbouwhuis.

Mogelijk bij elk woningtype

Of u nu in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1-kap woont. Het is mogelijk om veel lagere energiekosten te behalen of uw energiekosten zelfs volledig naar nul te brengen.

Hoe doen we dit?

Gaan wij aan de slag om voor u uw droomwoning of bedrijfspand te bouwen of te verbouwen? Dan zorgen wij voor een compleet pakket waarbij u als klant van A tot Z wordt ontzorgd! Onze passie is techniek en het bijblijven hierin. Als specialist op het gebied van bouwen én het toepassen van energiebesparende maatregelen, zetten wij deze combinatie in om voor u als klant het hoogst haalbare neer te zetten. Over onze werkwijze leest u meer op de pagina Ontzorgen.

 

Energie neutraal wonen. 

Wie wil dat nou niet? Het zal u misschien verbazen, maar energieneutraal wonen is niet alleen mogelijk voor een nieuwbouwwoning. Ook uw bestaande woning kan een energierekening van NUL opleveren.Duurzaam verbouwen en investeren in uw huis! 

FSC

Waarom FSC?

Wist u dat er per minuut 36 voetbalvelden aan bos verdwijnt? Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering.

Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

Bouwbedrijf Heeringa bouwt volgens het FSC -systeem  Het FSC systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

 

FSC