Duurzaam energieneutraal wonen


Wat doen we?

Weinig tot geen energiekosten in uw woning of bedrijfspand. Een energielabel A+++. Wie wil dat nou niet? Voor sommigen toekomstmuziek maar voor ons de dagelijkse praktijk. Op het gebied van energiebesparende maatregelen, en dat zeggen we met gepaste trots,  blinken wij uit! Onze jarenlange ervaring in de bouwsector en tevens know-how in de ontwikkeling van installatietechniek.
Voor u als klant een grote plus!

Waarom doen we het?

energieneutraal

In uw bestaande woning of in uw nieuwbouwwoning.
Wij geven u de garantie dat dit gaat lukken! Om verschillende redenen:

 

  • U verdient uw investering terug.
  • Een totaalplan levert een ultiem resultaat.
  • Een goed geïsoleerd huis heeft een gezonder leefklimaat.

U verdient uw investering terug

Een huis energieneutraal maken vraagt om een investering, maar deze verdient u terug. Uw maandelijkse energiekosten verlagen en uw huis levert bij een eventuele verkoop meer op. Bovendien kunt u gebruik maken van subsidies en gunstige financieringsvoorwaarden. 

Bij Bouwbedrijf Heeringa garanderen wij (energie)kostenbesparing, zeker ook op langere termijn

Een totaalplan levert een ultiem effect

Uw energiekosten gaan pas drastisch omlaag wanneer wordt gewerkt vanuit een combinatie van moderne installatietechniek en een hoogwaardige isolatieschil. Bouwbedrijf Heeringa weet dit gegeven tot in de perfectie uit te voeren. Wij garanderen daarmee een volmaakte de constructie van uw woning.

Een voorbeeld: u wilt uw dak of muur extra isoleren. Dit heeft slechts een zeer beperkt effect. Het zijn met name de aansluitingen op de oorspronkelijke constructie, die bij slechte toepassing van isolatie, problemen kunnen geven. De ‘isolatieschil’ van uw woning is dan niet volledig. En dat is nou juist zo belangrijk!
Wij helpen u graag verder om het totaalplaatje te bekijken en te verbeteren.

Een goed geïsoleerd huis heeft een gezonder leefklimaat

Wanneer een huis optimaal is geïsoleerd, is de lucht binnenshuis droger. Is de isolatie niet optimaal of slecht aangebracht, dan ontstaan ‘koudebruggen’. Die maken de lucht die u binnenshuis inademt ongezond.

Geschikt voor bestaande woningen!

U hoeft niet te kiezen tussen de ruimtelijke opzet en de authentieke ambiance van een ouder huis en de lage energiekosten van een nieuwbouwwoning. U kunt een ouder huis net zo energieneutraal maken als een nieuwbouwhuis.

Mogelijk bij elk woningtype

Of u nu in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1-kap woont. Het is mogelijk om substantieel lagere energiekosten te behalen of uw energiekosten zelfs volledig naar nul te brengen.

Hoe doen we dit?

Gaan wij aan de slag om voor u uw droomwoning of bedrijfspand te bouwen of te verbouwen?
Dan leveren wij een compleet pakket waarbij u als klant van A tot Z wordt ontzorgd! Onze passie is techniek. Op het gebied van bouwen én het toepassen van energiebesparende maatregelen vormen wij een combinatie die voor u als klant het hoogst haalbare neer kan zetten. Over onze werkwijze leest u meer op de pagina Ontzorgen.

 

Energie neutraal wonen. 

Wie wil dat nou niet? Het zal u misschien verbazen, maar energieneutraal wonen is niet alleen mogelijk voor een nieuwbouwwoning. Ook uw bestaande woning kan een energierekening van NUL opleveren.


Duurzaam verbouwen en investeren in uw huis! 

FSC

Waarom FSC?

Wist u dat er per minuut 36 voetbalvelden aan bos verdwijnt? Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering.

Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

Bouwbedrijf Heeringa bouwt volgens het FSC -systeem  Het FSC systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

 

FSC