Wij gaan verder dan alleen bouwen

Ontzorging, dat is wat Heeringa zijn klanten wil bieden. “Wij geloven dat bouwen verder gaat dan het realiseren van een bouwwerk. Het gaat om begeleiden en service gedurende het hele traject.

Woningbouw

U heeft een mooie kavel naar uw zin gevonden en bent klaar voor de volgende stap: het realiseren van uw droomhuis. Nu is het zoeken naar een geschikte bouwtechnische partner om dit project mee aan te gaan.

Renovatie & onderhoud

Bouwbedrijf Heeringa werkt met een eigen onderhoudsdienst die allerhande onderhoudswerk voor onze klanten kan uitvoeren. Elk huis of bedrijfsgebouw dat goed wordt onderhouden blijft op de lange termijn kwalitatief beter.

Industriebouw

Bij de ontwikkeling of uitbreiding van uw bedrijfspand kan Bouwbedrijf Heeringa u bij alle facetten terzijde staan. Vanaf initiatief tot het moment dat u het gebouw in gebruik neemt denken wij actief met u mee.

Agrarische bouw

Bouwbedrijf Heeringa maakte jarenlang faam als stallenbouwer en beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Dat komt van pas tijdens het ontwikkelingstraject. Je kunt pas voor iemand een stal bouwen als je weet hoe het er op de boerderij aan toegaat, vinden wij.

OVER ONS


WIE ZIJN WIJ?

‘Wij ontzorgen uw bouwproces van A tot Z! Wij zijn specialist in duurzaam (ver)bouwen én hebben een passie voor energiebesparende techniek. Dat is de kracht van Bouwbedrijf Heeringa uit Witmarsum.’

Trots maar met Friese nuchterheid vertelt Menno Heeringa over zijn bedrijf. ‘We realiseren projecten met vast personeel. De ruim twintig mensen die bij Bouwbedrijf Heeringa in dienst zijn, werken aan het product Heeringa. Zij zijn op een bepaalde manier opgeleid, kennen de Heeringa-cultuur en dragen deze ook uit. Hebben we een bepaalde discipline niet in dienst? Dan werken we met vaste medewerkers van collega bedrijven. Medewerkers die weten welke kwaliteit Bouwbedrijf Heeringa wil leveren en dit ook kunnen waarmaken.’

Het resultaat van deze unieke bouwmethode? ‘Meetbaar tevreden klanten. Klanten die ons promoten. Door kwalitatief goede producten. Weinig of geen calamiteiten in de bouwwerken die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Dat is onze trots.’

VOOR WIE BOUWEN WIJ?

 

Bouwbedrijf Heeringa uit Witmarsum ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Uw nieuwbouw of bestaande woning, uw stal of bedrijfspand. Bij Bouwbedrijf Heeringa gaat kwaliteit hand in hand met échte betrokkenheid, volledige ontzorging en een nuchtere, no-nonsense mentaliteit.

Dit gegeven levert u de woning, stal, bedrijfspand of de renovatie of verbouwing op, waar u van droomt.

Wij bouwen niet alleen duurzaam,
ons vervoer is dat ook!
Vanaf vandaag tanken wij HVO100.
Forse reductie (tot wel 90%) op uitstoot
van broeikasgassen.
Zo helpen wij, heel praktisch,
de uitstoot te reduceren.

Bouwbedrijf Heeringa,
energie neutraal wonen!

Duurzaam bouwen op schaal van de dorpen; vlas-isolatie, waterstofgas en herbestemming bij bouwbedrijf Heeringa in Witmarsum ⁦
KLANTEN OVER HEERINGA

“Bouwbedrijf Heeringa mag trots zijn op zijn personeel! Zowel de bouwplaats als de werknemers zagen er net en verzorgd uit, niemand had last van de radio, en in het spaarzame geval dat er iets hinder werd ondervonden, werd direct en in vriendelijk overleg actie ondernomen. En het resultaat mag er zijn.”

Siete Bosma – Workum

Bouwbedrijf Heeringa verbouwde onze huisartsenpraktijk, bouwde onze privéwoning van de grond op en toverde onlangs ons jaren 60 zomerhuis op Terschelling om tot een moderne villa. Het gemak van een eilander bouwbedrijf woog niet op tegen de betrouwbare kwaliteit van Heeringa. De uitvoerders werken hard en denken mee in maatwerkoplossingen. Korte lijnen en een persoonlijk betrokken heer Heeringa maken ons een zeer contente klant.”

Familie Barentsen

Alweer een dik jaar geleden de eerste afspraak met Bouwbedrijf Heeringa.

Een en ander verliep voorspoedig tot op de dag van vandaag (05 juli 2019)de dag van de oplevering. En bij aankomst bij de woning de “Fryske Flagge” uitgestoken, hier werd ik blij van.

Niets meer op/aan te merken bij de oplevering.

Heeringa en medewerk(sters) wat hebben jullie goed werk geleverd,

Visser – Oudega

Jaaaaah ‘it giet oan’…. wij vinden de communicatie uitstekend met u en de medewerkers van uw bouwbedrijf!

 

Wij zijn zo blij met deze verbintenis. Alle vertrouwen in u en uw bedrijf.

Wy binne tige bliid mei de kavel, de plannen en ús hús yn oanbou!

 

It wurd in daaldersplakje dér yn Arum :))

En kinne net wachtsje om yn Fryslán te wenjen!

Vanaf het eerste contact met bouwbedrijf Heeringa t/m de oplevering van onze nieuwe woning, erg goed contact gehad met Menno Heeringa en alle andere betrokken werknemers van bouwbedrijf Heeringa.

Het motto van Bouwbedrijf Heeringa is dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken bij het nieuw te bouwen huis, en dat maken ze ook waar. Tijdens de bouw kon je altijd terecht bij de uitvoerder en was het geen probleem dat je regelmatig even kwam kijken naar de vorderingen. Ook kon je je vragen en opmerkingen kwijt. Bij het gehele bouwproces kon je zien dat ze veel aandacht schonken aan de kwaliteit die men wilde leveren en ging men zeer netjes te werk.

De oplevering was twee weken eerder dan gepland, en alles volgens afspraak uitgevoerd.

fam. Zuidema – Oudega

De aanbouw in Workum is bijna klaar, nog een enkele glas lat vervangen en wat kit werk.

Resultaat is top, doel is meer dan bereikt, licht in de kamer maar ook ruimtelijk gezien een verbetering.

De mannen, Goos en Theunis, hebben op locatie prima werk geleverd, communicatie prima, jullie kunnen trots zijn op deze mannen !!!

F. Niemantsverdriet

Wat ons aansprak bij bouwbedrijf Heeringa, het realiseren van een nieuwbouw woning waarbij energie neutraal wonen mogelijk was. De eerste contacten met Menno voelden heel vertrouwd, je bent hier geen nummer.

Binnen het bedrijf zijn de lijntjes kort, ze denken met je mee in het realiseren van jou droomhuis. Het is een “ons kent ons” cultuur.

De contacten met de uitvoerder waren heel goed. Er was goed overleg over de bouwwerkzaamheden, maar ook eventuele aanpassingen gedurende de bouw waren nog mogelijk.

De afwerking is netjes, het huis werd binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

Wij waren veel op de bouwplaats te vinden en hebben het hele proces op de voet gevolgd, erg mooi dat ons deze mogelijkheid werd geboden door bouwbedrijf Heeringa.

Familie K te W.

BOUW BLOG


ALLES OVER HEERINGA
Energie nul op de meter

Energie nul op de meter

Energie 0 op de meter Voor welke woninggebruiker is dit mogelijk? U wordt bijna dagelijks geconfronteerd met allerlei reclame over energiebesparing. Maar weet u hierin nog overzicht te krijgen? Is mijn woning wel geschikt om te isoleren? Is er meer risico omtrent...

Lees meer
Luchtdicht bouwen is slecht voor de gezondheid?

Luchtdicht bouwen is slecht voor de gezondheid?

Luchtdicht bouwen is slecht voor de gezondheid? Is luchtdicht bouwen ongezond? Veel mensen denken van wel. Bij een luchtdichte woning denk je aan ruimtes waar leefvocht niet kan worden afgevoerd. Waar de lucht ongezond wordt. Een woning die verstikt! Bij Bouwbedrijf...

Lees meer
De woningmarkt in Friesland – Hoe ontwikkelt deze zich?

De woningmarkt in Friesland – Hoe ontwikkelt deze zich?

De woningmarkt in Friesland – Hoe ontwikkelt deze zich? De woningmarkt in Friesland zit weer in de lift. En dat is te merken! Nieuwbouwwoningen zijn dankzij efficiëntieslagen in crisistijd niet duurder geworden. En dat maakt een nieuwbouwwoning financieel gezien nu...

Lees meer
HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?

Over

Bouwbedrijf Heeringa is gespecialiseerd in woningbouw, industriebouw, agrarische bouw en renovaties en onderhoud.Het bouwbedrijf met Friese roots staat voor betrokkenheid, verantwoordelijkheid, samenwerking,communicatie en ontzorgen

Contact

bouwbedrijf Heeringa
de Tunen 17
8748 EG
Witmarsum

telefoon: 0517-533080
email: info@bouwbedrijf-heeringa.nl

Certificeringen

Als Bouwgarant deelnemer en erkent
leerbedrijf gaat Bouwbedrijf Heeringa
voor kwaliteit

 

 

Wij zijn FSC® gecertificeerd onder nummer: SCS-COC-000652-ACM