Ontzorgen


Wij ontzorgen het bouwproces van A tot Z!


Ontspannen een huis laten bouwen, of een verbouwing realiseren? Dat kan! Kiest u voor Bouwbedrijf Heeringa, dan kiest u voor het complete pakket met decennialange ervaring. Van een uitgebreide kennismaking waarbij wij u leren kennen als klant met al uw persoonlijke bouwwensen, tot een volledig verzorgde oplevering. Als het moet hangen we zelfs uw gordijnen op!

Onze werkwijze
in 4 stappen ziet onze werkwijze er als volgt uit

Stap 1 – initiatief

 

Vanaf het prille begin van uw (ver)bouwplannen staat Bouwbedrijf Heeringa voor u klaar. Oog voor u als klant en een goede voorbereiding vormen de basis van onze bouwmethode. Samen willen we tot het beste eindresultaat te komen. Daarom luisteren wij eerst naar uw wensen en verwachtingen ten aanzien van uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand, stal of boerderij. Zo kunnen wij de communicatie rondom uw project op u afstemmen. Samen met u geven we vervolgens vorm aan uw plannen. We adviseren u bij het maken van keuzes en komen samen tot een schetsplan waar u blij van wordt.

Onze eigen ontwerpafdeling maakt een 3D-ontwerp dat past bij uw wensen en budget. Er wordt gezamenlijk een programma van eisen opgesteld. Doordat er vanaf de start wordt samengewerkt kunnen we de bouw van uw  woning, boerderij, stal of bedrijfspand tot in de puntjes plannen en realiseren.

Stap 2 – voorbereiding

 

Schetsplan klaar en budget bepaald? Dan start de voorbereiding.
Samen met u als opdrachtgever vormen wij het bouwteam! Het schetsplan werken we uit tot een bouwaanvraag-tekening waarop de vereiste vergunningen worden aangevraagd. Bouwbedrijf Heeringa verzorgt graag het gehele traject, inclusief bovengenoemde vergunningsaanvragen. Vanuit de bouwaanvraag-tekening maken wij een bestek (werkomschrijving), dat samen met de tekeningen de basis vormt voor het contract en de uitvoering. Alle benodigde gegevens, zoals de constructie, fundering, installaties, afwerking, kleurenadvies en inrichting worden hierin vermeld.

Stap 3 – uitvoering

 

Iedereen klaar? Bouwen maar! In overleg wordt bepaald wanneer uw bouwproject wordt opgeleverd. Met onze 20 vaste medewerkers bouwen wij het project volgens een vaste tijdsplanning. Bouwbedrijf Heeringa werkt met eigen personeel. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Kunnen of mogen wij een onderdeel niet uitvoeren? Dan doen we een beroep op partnerbedrijven, die onze werkwijze en onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Stap 4 – oplevering

 

Check, check, double check… Is uw bouwproject uitgevoerd volgens  overeengekomen afspraken? Dan leveren wij uw woning, boerderij, stal of bedrijfsgebouw op. Na de oplevering staat onze onderhoudsdienst voor u klaar om een jaarlijkse servicecheck uit te voeren. Zo geniet u zo lang mogelijk van de opgeleverde kwaliteit.

Meer weten over onze bouwmethode? Of bent u overtuigd en wilt u van start? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan u graag te woord!