Ontzorgen


Wij ontzorgen het bouwproces van A tot Z!


Ontspannen terwijl u een huis laat bouwen, of een verbouwing wilt realiseren? Dat kan! Kiest u voor Bouwbedrijf Heeringa, dan kiest u voor het complete pakket en een decennialange ervaring. Van een uitgebreide kennismaking waarbij wij u leren kennen als klant met al uw persoonlijke bouwwensen, tot een oplevering tot in de puntjes verzorgd. Als het moet hangen we zelfs uw gordijnen op!

Onze werkwijze
in 4 stappen ziet onze werkwijze er als volgt uit

Stap 1 – initiatief

 

Vanaf het prille begin van uw verbouwplannen staat Bouwbedrijf voor u klaar. Oog voor u als klant en een goede voorbereiding vormen de basis van de bouwmethode van Bouwbedrijf Heeringa. Samen willen we tot het beste eindresultaat te komen. Daarom halen we eerst boven tafel wat u precies wilt en wat uw verwachtingen zijn ten aanzien van uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand, stal of boerderij. Pas dan kunnen we uw product en alle communicatie feilloos op u afstemmen. Samen met u geven we vervolgens vorm aan uw plannen. We adviseren u bij het maken van keuzes en komen samen tot een schetsplan waar u blij mee bent.

Onze eigen ontwerpafdeling maakt een 3D-ontwerp voor u dat past bij uw wensen en budget. We kunnen gezamenlijk een programma van eisen opstellen. Doordat we van het begin af aan samen optrekken kunnen we de woning, boerderij, stal of het bedrijfspand van uw dromen tot in de puntjes plannen en realiseren.

Stap 2 – voorbereiding

 

Schetsplan klaar en budget bepaald? Dan starten wij de voorbereiding. Samen met u als opdrachtgever vormen wij samen het bouwteam! Het schetsplan werken we uit tot een bouwaanvraag-tekening waarop de vereiste vergunningen worden aangevraagd. Bouwbedrijf Heeringa verzorgt graag het gehele traject, inclusief vergunningsaanvragen, voor u. Naast deze tekening maken wij een werkomschrijving (bestek), die samen met de tekeningen de basis vormt voor het contract en de latere uitvoering. Alle benodigde gegevens, zoals de constructie, fundering, installaties, afwerking, kleurenadvies en inrichting nemen wij u uit handen.

Stap 3 – uitvoering

 

Iedereen klaar? Bouwen maar! In overleg bepalen we wanneer uw bouwproject wordt opgeleverd. Met onze 20 vaste medewerkers bouwen wij uw project volgens een vaste tijdsplanning. Bouwbedrijf Heeringa werkt alleen met eigen mensen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Kunnen of mogen wij een taak niet uitvoeren? Dan werken wij met vaste werknemers van vaste partnerbedrijven, die onze werkwijze en onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Stap 4 – oplevering

 

Check, check, double check… Is uw bouwproject uitgevoerd volgens alles wat wij zijn overeengekomen? Dan leveren wij uw woning, boerderij, stal of bedrijfsgebouw aan u op. Na de oplevering staat onze onderhoudsdienst voor u klaar om in de opeenvolgende jaren een jaarlijkse servicecheck uit te voeren. Zo geniet u zo lang mogelijk van de opgeleverde kwaliteit.

Meer weten over onze bouwmethode? Of bent u overtuigd en wilt u van start? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan u graag te woord!