ENERGIE NEUTRALE WONING ARUM

<hr style="width: 10%; height: 3px; color: #0061ad; background-color: #0061ad; border: solid #0061ad 0px;" />

WONINGBOUW

Bouwbedrijf Heeringa is begonnen met de bouw van een vrijstaande energieneutrale woning in het nieuwbouw plan de Tille te Arum. Het ontwerp, de omgevingsvergunningaanvraag en de technische uitvoering is geheel gerealiseerd door Bouwbedrijf Heeringa.

De woning heeft de volgende indeling op de begane grond: entree met de trap naar de verdieping, toilet, meterkast, woonkamer met open keuken, bijkeuken met installatie en een berging. Op de verdieping: een overloop, een badkamer en drie slaapkamers. De begane grond zal worden uitgevoerd volgens de traditionele bouwmethode en de verdieping volgen de houtskeletbouwmethode. De wanden, spanten, houten binnenkozijnen en zoldervloer worden op onze eigen tekenkamer ontworpen en in onze eigen werkplaats onder ideale omstandigheden geprefabriceerd.

Energieneutrale woning

De woning heeft een EPC-waarde van onder de nul. Zonnepanelen, een zonneboiler met collectoren en een pelletketel zorgen voor de verwarming, warmwatervoorziening en een gedeelte van het elektrisch verbruik.

FSC®-keurmerk

De woning zal worden gebouwd onder FSC®-keurmerk. Dit betekent dat de houtproducten die gebruikt gaan worden bijdragen aan verantwoord bosbeheer. Wij zijn gecertificeerd onder nummer SCS-COC-000652-ACM.

Register groenverklaring.

De woning is ook opgenomen in het register Groenverklaring.

Materialen en kleuren.

Materialen en kleuren: gevelsteen: brons, genuanceerd
dakbedekking: gebakken dakpannen, donker
kozijnen: kunststof, wit
ramen en deuren: kunststof, antraciet
goten en boeidelen: kunststof

Kijk ook op onze Facebookpagina voor meer updates!