(VERKOCHT)
ENERGIE ZUINIGE WONING WITMARSUM


WONINGBOUW

Nieuw te bouwen in Witmarsum, een statig, riant en vrijstaand woonhuis met veel leefruimte!
Nieuwbouw biedt vele voordelen: energie zuinig, duurzaam, onderhoudsarm en lage woonkosten!

Uw persoonlijke woonwensen kunnen bij deze nieuwbouw woning worden ingepast.
Het perceel (kavel 14) is ca. 552m2 groot en is gunstig gelegen aan de rand van Witmarsum.
Binnen enkele minuten rijden is de A7 en de Afsluitdijk gelegen. Een geweldig snelle & plezierige verbindingsweg met de Randstad!

Thuis komen vanuit het werk en dan onthaasten in Witmarsum. ‘s Avonds kunt u nog volop genieten van het buitenleven.

Deze woning wordt geheel ENERGIE ZUINIG gebouwd. Goed voor het milieu & voor úw portemonnee!
ENERGIE ZUINIG levert u al snel een VOORDEEL op van ca. € 1.200,- per jaar. Bij de financiering van een energie zuinige woning is een Groen Hypotheek mogelijk, deze biedt u meerdere voordelen!

INDELING

BEGANE GROND
Entree met ruime hal, toilet, meterkast en trapopgang. Riante living met veel daglichtinval door de vele mooie raampartijen. Aan de voorzijde is de sfeervolle woonkamer gesitueerd. Aan de achterzijde is een ruime woonkeuken met schuifpui die een fijne verbinding maakt met de achtertuin. Er is keuzevrijheid voor het opstellen van het keukenblok, waarbij een kookeiland ook mogelijk is (keukenblok niet inbegrepen).
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met een tuindeur en toegang naar de aangebouwde garage/berging.

1e VERDIEPING
Centraal is de overloop, complete badkamer v.v. 2e toilet, wastafel en doucheruimte. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers. De verdieping wordt verwarmd middels vloerverwarming.

2e VERDIEPING
Met vaste trap bereikbaar. Deze ruimte is geheel vrij in te richten en biedt mogelijkheden voor een extra (slaap) kamer.

WITMARSUM EN OMGEVING

Gezellige en mooie dorpjes liggen in de omgeving. Tevens kunt u in Witmarsum en de wijde omgeving fantastisch recreatief genieten van de natuur; te voet, op de fiets en/of via het water.

Het strand bij Makkum is op 6 km afstand.

Uitbreidingsplan De Dole II ligt aan aan de rand van de kern Witmarsum en grenst direct aan de bestaande wijk de Dole. Als u van rust en ruimte houdt, maar ook wil profiteren van de gemakken van de voorzieningen in het dorp, dan is Witmarsum een geschikte woonplaats.

Het dorp telt zo’n 1800 inwoners en beschikt over de belangrijkste voorzieningen, zoals een bakker, een grote supermarkt, een huisartsenpraktijk, basisonderwijs en horeca.

Bovendien heeft Witmarsum een actief verenigingsleven.

Dankzij de nabij gelegen snelweg A7 – Afsluitdijk is de Randstad bereikbaar in een uurtje rijden.

Mooi wonen in Witmarsum!

Brochure it Partoer